Over ons

Bram Koster, eigenaar en reiniger

Toen ik een tijd geleden van het droogijs reinigen hoorde wilde ik direct weten hoe het proces werkt en hoe de uitvoering in de praktijk gaat. Het in 2008 opgerichte bedrijf Iceman (door George de Letter) hebben wij in januari 2018 kunnen overnemen. Nu ben ik ervaren reiniger met droogijs en kijk ik graag wat we voor u kunnen betekenen.

Karin Koster, mede eigenaar en administratie

Ik ben samen met Bram in deze onderneming gestapt, de hele administratie is mijn domein, voor alle informatie en vragen omtrent de administratie kunt u bij mij terecht.

Iceman27

Iceman is in 2008 opgericht door George de Letter, op dat moment was er geen alternatief voor de traditionele reinigingsmethodes zoals hydrojetten, zand- en  gritstralen, pyrolise enzovoort. Samen met de leverancier van droogijs begon George met deze reinigingsmethode, hij schafte een machine aan en maakte zich de techniek eigen. Droogijs reinigen is uniek doordat er geen extra afval wordt toegevoegd. De droogijs korrels verdampen en worden opgenomen in de lucht waar ze uit gemaakt zijn. Het proces is hiermee weer rond, we voegen niets toe aan de natuur. De vervuiling die los komt is het enige afval dat afgevoerd moet worden, nooit meer stromen vervuild afvalwater of bergen zand of grit die afgevoerd moeten worden.